🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Ørestik – “Candy Stock” – flere varianter

kr. 150,00

Bemærk, at denne ørering sælges stykvis.

Det er heldigvis blevet en del af julehyggen at bære sjove og finurlige juleaccessories. Sugar Cane er LULU Copenhagens hyldest til den mest magiske tid på året, som vi elsker så meget! Grundet det figurative design og den højpolerede overflade, er Sugar Cane både finurlig og elegant i sit udtryk.

Du kan bære Sugar Cane jul efter jul. Sugar Cane vil tilføje ekstra sødme til din favorithøjtid. I juletiden er Sugar Cane er desuden den perfekte værtinde- eller adventsgave.I juletiden er Sugar Cane er desuden den perfekte værtinde- eller adventsgave.

Vær venligst opmærksom på, at julestokkens “håndtag” peger i samme retning, hvis du køber 2 med tanke om at bære dem som sæt. Her kan man evt. vælge at bære den ene med “håndtaget” nedad for et flot, asymmetrisk udtryk.

Højde: 8 mm

Materiale: Forsølvet og forgyldt messing, e-coating, emalje. Overflade: Poleret

LULU Copenhagens smykker er nikkelfrie.

Produceret i Danmark.

Hos Remix By Sofie er vi faldet for LULU Copenhagen blandt andet pga. deres bæredygtige tankegange ud fra deres eget statement “Less is Enough”. Hos LULU Copenhagen kan man blandt andet købe alle øreringe enkeltvis, hvis man kun skal bruge én og dermed kan man også mixe og matche øreringene i deres meget store kollektion “candyshop” som er et legende univers med skønne figurative øreringe og stikker.

Brandet blev etableret i 2014 i København og produktionen foregår i Jylland.

Yderligere information

Vægt 10 g
Farve

,

Mærke

Materiale

Varenummer: llc-candycane Kategorier: , , , , , Mærker: ,