🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Ørestik – “Color ball” medium – flere varianter

kr. 175,00

Bemærk, at disse sælges enkeltvis.

Sjove enkle og farverige er det rette ord til  Lulu Copenhagens ørestik “Medim Color Ball”. Den fine ørestik kombinerer tidløs design med et moderne twist af farver, hvilket skaber et unikt og iøjnefaldende tilbehør. Ørestikken præsenterer en perfekt rund, farverig kugle, der tilføjer et diskret, men alligevel markant touch af liv og glæde til enhver påklædning.

Denne ørestik er ideelt for den modebevidste, der sætter pris på minimalistisk design med et farverigt udtryk. Let at kombinere med andre smykker for et lag-på-lag look eller smukt alene som et statement piece.

Giv din daglige stil et løft med denne charmerende ørestik fra Lulu Copenhagen, der lover at bringe et smil på dine læber og tiltrække beundrende blikke. Uanset anledningen vil “Medim Color Ball” ørestikken være en trofast og farverig ledsager.

Højde: 6mm Overflade: Poleret.
Materiale: Forgyldt messing 18K, e-coating

LULU Copenhagens smykker er nikkelfrie.

Hos Remix By Sofie er vi faldet for LULU Copenhagen blandt andet pga. deres bæredygtige tankegange ud fra deres eget statement “Less is Enough”. Hos LULU Copenhagen kan man blandt andet købe alle øreringe enkeltvis, hvis man kun skal bruge én og dermed kan man også mixe og matche øreringene i deres meget store kollektion “candyshop” som er et legende univers med skønne figurative øreringe og stikker.

Brandet blev etableret i 2014 i København og produktionen foregår i Jylland.

Yderligere information

Vægt 10 g
Farve

, ,

Mærke

Materiale

Varenummer: llc-øre-1580 Kategorier: , , , , , Mærker: , ,