🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Ørestik – “Confetti dangling” guld – flere varianter

kr. 175,00

Bemærk, at disse sælges enkeltvis og ikke som et par.

Oplev charmen ved denne søde lille ørering, der matcher de smukke fingerringe fra Confetti-serien. Denne enkle og fine ørering præsenterer et lille farverigt ruderformet design i forskellige farver af emalje, der tilføjer et legende og farverigt touch til ethvert outfit. Perfekt for dem, der sætter pris på detaljer og ønsker at tilføje et diskret, men iøjnefaldende element til deres smykkesamling. Denne ørering er et testament til elegance og minimalisme, kombineret med en sans for farve og sjov. Se ringene her

Materialer: 18K guldbelagt messing, 50% genanvendte materialer, emalje

Overflade: Skinnende

Måler: 10 mm

Smykker fra LULU Copenhagen er altid nikkelfri.

Bemærk venligst, at vores emaljefarver blandes i hånden, hvilket kan skabe en let variation i den individuelle produktion. Samtidig kan skærmopløsning og farveindstillinger på digitale enheder få farverne på billederne til at fremstå anderledes end de faktiske farver, der er anvendt.

Højde: 6mm Overflade: Poleret.
Materiale: Forgyldt messing 18K, e-coating

LULU Copenhagens smykker er nikkelfrie.

Hos Remix By Sofie er vi faldet for LULU Copenhagen blandt andet pga. deres bæredygtige tankegange ud fra deres eget statement “Less is Enough”. Hos LULU Copenhagen kan man blandt andet købe alle øreringe enkeltvis, hvis man kun skal bruge én og dermed kan man også mixe og matche øreringene i deres meget store kollektion “candyshop” som er et legende univers med skønne figurative øreringe og stikker.

Brandet blev etableret i 2014 i København og produktionen foregår i Jylland.

Yderligere information

Vægt 10 g
Farve

, ,

Mærke

Materiale