🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Ørestik – Topping Stones Love U

kr. 250,00

Kun 5 tilbage på lager

Skøn ørestik fra LULU Copenhagens “Candy Shop” kollektion.

Mød Candyshoppens modige og inspirerende storesøster, TOPPING! Her ses TOPPING STONES LOVE U. Denne fine ørestik er lavet af en række af forskellige natursten, afsluttet med et rødt hjerte for enden. Øreringen tilføjer et organisk touch til dit øremix.

Højde: 2,5 cm – Overflade: Poleret

Materiale: Forgyldt messing, 50% genanvendt materiale, 18K, e-coating, emalje, natursten

Bemærk, at denne ørering sælges stykvis.

Hos Remix By Sofie er vi faldet for LULU Copenhagen blandt andet pga. deres bæredygtige tankegange ud fra deres eget statement “Less is Enough”. Hos LULU Copenhagen kan man blandt andet købe alle øreringe enkeltvis, hvis man kun skal bruge én og dermed kan man også mixe og matche øreringene i deres meget store kollektion “candyshop” som er et legende univers med skønne figurative øreringe og stikker.

Brandet blev etableret i 2014 i København og produktionen foregår i Jylland.

LULU Copenhagens smykker er nikkelfrie.

De udvælger natursten og ferskvandsperler med stor omhu. Dog stadig ud fra præmissen om, at naturskabte materialer vil variere i form og farve. Vi elsker tanken om, at ikke 2 sten er helt ens. Hvis du vælger at købe et sæt, vil vi altid forsøge at lave et flot match.

Billederne er vejledende, da 2 sten aldrig vil være helt ens.

Vær opmærksom på, at vores emaljer er blandet i hånden. Derfor kan farverne på smykkerne variere en smule. Samtidig kan skærmopløsning og farveindstillinger på mobiltelefoner og computere bevirke, at farverne på billederne kan syne en anelse stærkere eller svagere.

Yderligere information

Vægt 10 g
Farve

Mærke

Materiale

Varenummer: llc-1371-loveu Kategorier: , , , , , Mærker: ,