🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Orginal Ø-kop – Koral

kr. 200,00

Kun 3 tilbage på lager

Tilbehør:

Den orginale Ø-kop er håndlavet og er efterhåpnden blevet en klassisker, som man har i sin koppesamling. Den har et enkelt og simpelt design og er god at stable. Alle kopperne er som sagt håndlavet og glaseret i hånden – derfor vil der forekomme små forskelle. Billedet er af den årsag vejledende.

Måler: Højde 7 cm og diameter 7,5 cm

BORNHOLMS KERAMIKFABRIK

Intentionen for Bornholms Keramikfabrik er, at skabe og designe et tiltalende service med et subtilt og enkelt look: Her er scenen og stemningen sat af dig (kunden), når du vælger og kombinerer netop din yndlingskombination af farve og form.

Når du køber deres produkter, er du med til at støtte og genoplive en stolt håndværkstradition og produktion på Bornholm(Danmark). Vores produkter er lokalt producerede, der implementerer og opretholder den regionale håndværkstradition med en lang historie i den smukke Bornholmske natur.

I øjeblikket anvender de to teknikker i deres produktion “jiggerjollying” og drejning. Disse teknikker kræver håndværkserfaring, gode færdigheder, styrke og sans for detaljer. De er et stærkt – og voksende – team på cirka 15 medarbejdere, hvis ekspertise og engagement stammer fra: en stor passion og interesse for keramik, kombineret med det stærke ønske om at fastholde håndværket i en lokal produktion.

Alle deres produkter er højbrændt stentøj. De glaserer alle produkterne med glasurer, som er godkendt som i kontakt med fødevarer. Der tilføjes løbende nye dekorationer og glasurer. Hos Bornholms Keramikfabrik designer og producerer vi vores eget signaturservice – Ø-service.

Vi er stolte af at være en del af en stærk lokal keramiktradition på Bornholm, og med udgangspunkt i den lokale autenticitet er det vores mål at fastholde en stabil keramikproduktion i Danmark.

Bornholms Keramikfabrik ejes af Frans Grønholdt Truelsen, der bor i København og på Bornholm.

Yderligere information

Vægt 200 g
Indeholder i ml

Materiale

Farve

,

Mærke