🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Parfume Ærlig P3 – Duftprøve 1,3 ml

kr. 30,00

Kun 5 tilbage på lager

Tilbehør:

“Ærlig”er et danskproduceret parfumemærke, hvoraf de fleste processer foregår i Danmark. Alle parfumerne er lavet udfra en bæredygtig tankegang både i forhold til produktionen, men i særdeleshed også, hvad produktet består af.  Det er 90% økologisk og uden de 26 mest allergi fremkaldende ingredienser, men normalt bruger i parfumen.

P3

Den mere modige duft som skiller sig ud fra de andre.Har man P3 på kan du være sikker på at der bliver lagt mærke til dig.
En anderledes og spændende duft med noter af blandt andet rose, vanilie, orkide og akkorder fra praline.

Indeholder: 1,3 ml

“Ærlig”er et danskproduceret parfumemærke, hvoraf de fleste processer foregår i Danmark. Alle parfumerne er lavet udfra en bæredygtig tankegang både i forhold til produktionen, men i særdeleshed også, hvad produktet består af.

Den er uden de 26 allergener, som der ifølge krav fra EU skal nævnes i indholds deklarationen, hvis de findes i en vis koncentration i produktet. Det skyldes, at allergikere skal have mulighed for at undgå dem. De 26 allergener kan dog sagtens være at finde i produkter, hvis de er under en vis grænse. Derfor ønsker grundlæggeren af ærlig, Lis Hansen, at være ærlig omkring sine produkter og undlade de 26 allergener fuldstændigt. Hun har et håb om, at flere, som ikke kan tåle parfumer med de 26 allergener, kan tåle ærlig.

”Hvorfor skal man bruge noget, som man ikke behøver?” Sådan siger Lis om grundtanken bag ærlig, der er 90% naturligt og økologisk. Foruden, at parfumerne ikke indeholder de 26 allergener, er de også blevet dermatologisk testet samt testet negative for at give pigmentpletter på huden i solen.”Hvordan kan jeg gøre det endnu bedre? Parfumer kan sagtens dufte godt uden de 26 allergener.” Sådan tænkte Lis – og så startede hele eventyret, der ledte op til produktionen af P1, P2 og P3.

De tre eau de parfum hedder P1, P2 og P3, som står for parfume 1, 2 og 3.

Parfumens 3 niveauer

Parfumer har tre niveauer, de såkaldte duftnoter. De hedder topnoter, hjerte noter og bundnoter. De udvikler sig over tid forstået på den måde, at topnoterne giver det umiddelbare duftindtryk, herefter kommer de midterste (hjerte) noter frem, og til sidst tager bundnoterne over.

TOPNOTERNE

Er dufte, der afgives umiddelbart efter parfumen er taget på.
Den holder i ca. 10-15 minutter inden de dybere duftnoter tager over. Duften er helt væk efter flere timer.

HJERTENOTERNE

Kommer lige inden topnoterne klinger af. De former “hjertet” eller “kroppen” i parfumen.
De midterste noter indeholder den duft som blander sig med hudens kemi, det vil sige din egen kropsduft.
Det er denne not som gør at parfumen dufter forskelligt på forskellige personer.

BUNDNOTERNE

Træder frem lige inden parfumens midterste noter forsvinder. De udgør sammen med de midterste noter parfumens hovedtema, og giver parfumen sin dybde og fasthed. Basenoter modner på huden efter et par timer, og bliver der i minimum seks.

DE 26 ALLERGENER

ærlig`s produkter er renset for de 26 mest almindelige stoffer som EU’s kosmetikdirektiv mener kan fremkalde allergi,mht. Æteriske olier, så bliver stort set alle ramt af dette direktiv, det er rigtig mange af blomsterolierne, alle citrusolierne og orientalske olier. Der findes kun meget få uden de 26 ingredienser.

DERMATOLOGISK TEST

ærlig parfumerne er dermatologisk testet, hvilket indebærer, at parfumerne har gennemgået en særlig procedure.
Som skal sikre at de ikke virker generende på huden.

Yderligere information

Vægt 500 g
Størrelse 8 × 8 × 12 cm
Mærke

Varenummer: ærlig-dp-p3 Kategorier: , , , Mærker: ,