🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Pude 50×50 cm – “Clea” Pastel Blue

Habiba elsker at skabe, hvad de kalder ‘historie-puder’. Et pudebetræk er som en lærred, hvor de nyder at lave sjove, smukke og dekorative kunstværker. Clea-puden er fyldt med små søde og skøre håndtegnede broderier. Pudebetrækkene er perfekte til stuen, soveværelset eller terrassen. Vi kan lide at blande alle de forskellige stilarter af pudedesign – og de passer alle til den samme fyldning.

100 % økologisk bomuld med slub-effekt

Pudebetrækket leveres med en OEKO-TEX certificeret inderpude lavet af andefjer+dun. Inderpuden er produceret i Danmark.

Vi anbefaler vask ved 30 grader med miljøvenlig sæbe, ingen blegning, ingen tørretumbling og ingen eller lav strygning.

Vask slider på dine tekstiler og miljøet. Overvej, hvor ofte det er nødvendigt, og husk, at vask ved lav temperatur er en god måde at spare ressourcer på.

Størrelse 50×50 cm

Produceret i Indien

kr. 650,00

På lager

100% Organic

HABIBA udstråler legesyge og dekadence og minder os om vigtigheden af at forkæle os selv med en smuk og hyggelig hule fyldt med blødhed og livlige farver. HABIBA præsenterer nye mønstre og farver to gange om året for at sikre, at de harmonerer smukt med eksisterende kollektioner.

HABIBA tilbyder en bred vifte af produkter, herunder tøj, boliginteriør i farverige tekstiler, samt tilbehør. Fællestrækket for alle disse stilarter er de indviklede detaljer. Brandet investerer betydelig tid i at perfektionere mønstre, håndillustrere broderier, vælge upåklagelige farvekombinationer og tilføje både funktionelle og dekorative elementer til deres produkter. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for at give en blød fornemmelse, eksklusive teksturer og håndværk i særklasse, alt sammen med overholdelse af økologiske principper.

Yderligere information

Vægt 300 g
Farve

,

Materiale

Mærke

Varenummer: hab-pc322-pas Kategorier: , , , Mærke: