🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Pude 50×50 cm – “Koi” pastal blue

Original price was: kr. 800,00.Current price is: kr. 600,00.

På lager

100% Organic
Tilbehør:

Habiba elsker at skabe, hvad vi kalder ‘historie-puder’. Entpudebetræk er som en lærred, hvor de nyder at lave sjove, smukke og dekorative kunstværker. Koi-puden er inspireret af den japanske Koi-fisk. Kunstværket er håndtegnet. Pudebetrækkene er perfekte til stuen, soveværelset eller terrassen. Vi kan lide at blande alle de forskellige stilarter af pudedesign – og de passer alle til den samme fyldning.

100% økologisk bomuld,

Pudebetrækket leveres med en OEKO-TEX-certificeret indre pude lavet af regenererede polyesterfibre. Den indvendige pude er lavet i Europa.

Vi anbefaler vask ved 30 grader med miljøvenlig sæbe, ingen blegemiddel, ingen tørretumbling, og ingen eller lav strygning.

Vask er hård for dine tekstiler og for miljøet. Overvej, hvor ofte det er nødvendigt, og husk, at vask ved lav temperatur er en god måde at spare ressourcer på.

Størrelse: 50×50 cm.

HABIBA udstråler legesyge og dekadence og minder os om vigtigheden af at forkæle os selv med en smuk og hyggelig hule fyldt med blødhed og livlige farver. HABIBA præsenterer nye mønstre og farver to gange om året for at sikre, at de harmonerer smukt med eksisterende kollektioner.

HABIBA tilbyder en bred vifte af produkter, herunder tøj, boliginteriør i farverige tekstiler, samt tilbehør. Fællestrækket for alle disse stilarter er de indviklede detaljer. Brandet investerer betydelig tid i at perfektionere mønstre, håndillustrere broderier, vælge upåklagelige farvekombinationer og tilføje både funktionelle og dekorative elementer til deres produkter. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for at give en blød fornemmelse, eksklusive teksturer og håndværk i særklasse, alt sammen med overholdelse af økologiske principper.

Yderligere information

Vægt 300 g
Farve

,

Materiale

Mærke

Varenummer: Hab-pude-koi-blue Kategorier: , , , , Mærke: