🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Pude 50×50 – Triana med pink, lavendel og brune striber

kr. 520,00

Kun 4 tilbage på lager

Fairtrade
Tilbehør:
Her møder svensk design Maya folkets håndværk og deres unikke væve teknik. Puden er håndvævet af små lokale håndværkere fra Guatemala.
Puden kommer med inder pude i dansk dun. 

Mål: 50×50 cm

Materiale 100% bomuld og kan vaskes på 30 grader.

 

Hos Afroart ønsker de, at samarbejde med lokale håndværkere og kunstnere fra lande i Afrika, Asien og Latinamerika. Formålet er at synliggøre håndværket i de områder, hvor håndværket er en af de vigtigste indkomstkilder. Afroarts eget designteam hjælper med at udvikle både design, men også udviklingen af redskaber, så man skaber nye arbejdsområder og samtidigt hjælpe de traditionelle håndværk med at overleve. Her er fokus på ikke at slide eller misbruge jordens ressourcer. Så her et ekstra fokus på at genbruge materialer. Tingene håndlaves og gerne lokalt, dette for at skabe liv i byerne og ikke samle arbejdet i større byer.

Afroart importerer igennem fairtrade organisationer, som sikre at der handles direkte fra de små håndværker.
Følgende lande samarbejdes der medBangladesh, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Ecuador, Elfenbenskysten, El Salvador, Filippinerne, Ghana, Guatemala, Indien, Indonesien, Kenya, Madagaskar, Malawi, Mali, Marokko, Mexico, Mongoliet, Nepal, Niger, Nigeria, Pakistan, Senegal, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Vietnam.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse 50 × 50 cm
Materiale

Farve

Mærke

Varenummer: AF-1008009-GU Kategorier: , , , , , , Mærker: , , ,