🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Pudebetræk “Roberta Suzani” 30×50 – Nr. 15

kr. 400,00

På lager

Roberta suzani pudebetrækket måler 50 x 50 cm og er håndbroderet med de smukkeste farverige suzani-mønstre, som er en indisk broderimetode. Alle puder er unikke, så der findes kun ét af hver.

Renses, tåler ikke maskinvask.

Kommer UDEN pudefyld

Mål: 30 x 50 cm

Bow’s By Stær

Bow’s by stær er klassisk og cool hårpynt og accesorries med et tvist – perfekt til at pifte et hvert hårlook og outfit op.

Bow’s by Stær er hårpynt og accessories til piger og drenge fra 0 til 14 år og selvfølgelig også voksne. Kvaliteten er essentiel i Bow’s by Stærs kollektioner, og er designet til, at de små og store børn kan lege og pynte sig uden at ødelægge deres fine hår. Bow’s by Stær tænker på miljøet i produktionen af deres hårpynt. Så vidt muligt er alt lavet i øko-tex certificerede materialer, og ingen metal dele indeholder nikkel.

Camilla S. Stær er designeren bag Bow’s by Stær & By Stær. Camilla er uddannet Materialist. Camilla har igennem mange år designet og udviklet flere kreative projekter, heraf også erfaringen i design og produktionen kommer fra, og i 2014 startede Camilla Bow’s by Stær da markedet for kvalitets hårpynt ikke levede op til de krav og ønsker Camilla havde til hendes egen første datter.

Alle produkter er designet af Bow’s by stær og alt er håndlavet med de bedste materialer.

Yderligere information

Vægt 30 g
Størrelse 4 × 4 × 0,5 cm
Farve

Mærke

Materiale

Varenummer: bbs-pude Kategorier: , , , , , Mærke: