🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

“Remix” sjusglas – klar

kr. 120,00

Kun 2 tilbage på lager

Tilbehør:

Endnu et glas, har fundet vej til vores skønne samling af mundblæste glas. Glasset er større end der ser ud og er det perfekte vandglas og drinksglas. Vi får det lavet i de samme farver, som vi får lavet vores vinglas og champagne glas i.

Glasset er af høj kvalitet og så snart du får det hånden, så mærker du letheden og kvaliteten. Serien kan kun købe serien hos “Remix by Sofie”.

Glasset indeholder 520 ml  – så det har en god størrelse til gin & tonic, andre drinks eller bare en god gang almindelig postevand.

Højde: 10 cm og 9 cm foroven.

Glassene kan gå i opvaskemaskinen og de kan godt stå to ovenpå hinanden.

 

 

Endnu et glas, har fundet vej til vores skønne samling af mundblæste glas. Den bliver lavet i de samme farver, som vi får lavet vores vinglas og champagne glas.

Glasset er af høj kvalitet og det er en sjældenhed at finde, så et glas i så høj kvalitet. Du kan kun købe serien hos “Remix by Sofie”.

Det er altid noget særligt med de mundblæste vinglas. Så snart du får det hånden – forstår du, hvilket unikt glas, som du har i hånden.

Glasset indeholder 560 ml  – så det har en god størrelse til gin & tonic, andre drinks eller bare en god gang almindelig postevand.

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Indeholder i ml

Materiale

Farve

Mærke