🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Blandede glas

Er du på udkig efter nye glas til din hverdag eller festlige lejligheder? Måske ønsker du at finde de perfekte glas til at pryde dit vitrineskab, skabe hygge i køkkenet, fuldende mandehulen eller skabe den ultimative hjemmebar. Uanset formålet, byder vores vidunderlige udvalg af mundblæste glas på en uendelig verden af farver, former, mønstre og størrelser.

Vi har Danmarks største udvalg af mundblæste farvede glas, så du kan helt sikkert finde et glas til enhver lejlighed. Vidste du at nye glas kan ændre stilen i din boligindretning – det kan gøre den farvefuld, moderne, elegant eller minimalistisk. Så glas kan gøre en stor forskel og sætter prikken over i’et til både hverdag og festlige lejligheder.

Varekategorier

Er du på udkig efter nye vandglas til hverdag eller festlig lejlighed?
Måske leder du efter de rette glas, som vil gøre sig godt i vitrineskabet, yndlingshylden i køkkenet, mandehulen eller hjemmebaren. Måske noget helt tredje? Uanset hvad, så er du landet i vores skønne univers af mundblæste glas i uendelig mange farver, former, mønstre og størrelser. Vi udvælger nøje, hvilke glas som passer ind i vores koncept med bæredygtig og forkærlighed til håndværket i de mundblæste glas. Vi har et kæmpe udvalg, så der er helt sikkert mulighed for at finde et glas, som passer til din personlige stil

Det har aldrig været mere op i tiden med smukke farvede glas og det skaber altså god stemning – når du dækker bord. Du vil imponere dine gæster, som vil mærke denne skønne lethed i det mundblæste glas eller beundre, hvordan udtrykkes ændres alt efter hvad du skænker op i dem.
De populære confetti og splash glas fra Anna von Lipa – kan skabe live på ethvert bord. De findes i mange skønne varianter og her er lidt til dem som er til pasteller eller til at mere farverigt udtryk. Vores London og Sofia glas er perfekte til sjusser eller vandglas. Pindsvineglassene er klassikere, som man aldrig bliver træt af. Mix og match glassene er bliver en total bestseller og med mere end 100 forskellige glas, vores største serie fra Anna von Lipa.

Hvilket glas er det rette for dig?
Så uanset hvilken stil du er til eller hvilket glas du vil drikke af, så skal du nok finde noget som passer her hos os. Vi har så mange forskellige typer af glas både vandglas, ølglas, vinglas eller sjusglas. Vi må bare advare mod at det kan være super svært at vælge, da udvalget er stort og der er mange fine glas. Mange starter med 6 forskellige – men det ender ofte med at man alligevel må udbygge den lille glas familie.