🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Sæbebar – “Flow bar” med appelsin og grape

kr. 64,00

På lager

Tilbehør:

En 100% naturlig sæbe bar, der er en perfekt gave til alle, der har brug for mig tid på PMT tid. Denne 100% naturlige, veganske bar er duftende med sød appelsin og grapefrugt og er en stor akkompagnement til vores 100% naturlige Flow pulspunkt olie. Emballagen er fuldt bionedbrydelig. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer. Tjek vores andre ting for mere veganske, 100% naturlige sæber og shampoo. Bar 95g minimum – hver bar er håndskåret, så der kan være nogle små forskelle.

Bar 95g minimum – hver bar er håndskåret, så der kan være nogle små forskelle.

Papiremballagen er sikret med bionedbrydelige klare klistermærker. Ingen plastik. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Papir Plane er Laura og Jack, et lykkeligt ugift par, der kan lide tapas, Netflix serier og ser på hundehvalpe på Instagram. Jack er den med skæget. De kører Paper Plane, et lykønskningskort, gaveartikler og homeware selskab, baseret i Rutland, Englands mindste amt. De sigter mod at fremstille produkter, der hjælper folk med at udtrykke deres sande følelser, og som afspejler deres personlighed og sans for humor. Paper Planes arbejde er blevet fremhævet af hjemmesider og publikationer, herunder Buzzfeed, The Huffington Post, Cosmopolitan, Red og The Telegraph. Gennem deres hjemmeside, butiksfacader på Etsy, notonthehighstreet, Thortful og hardtofind, og voksende hær af mursten og mørtel grossister, herunder Homesense, Homegoods, Marshalls, vindere, Urban Outfitters, Oliver Bonas og Papersmiths de har solgt hundredtusindvis af kort, sæber, olier, krus, prints og mere til kunder verden over.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: pap-flowbar Kategorier: , , , Mærker: ,