🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Sæbebar – “Focus bar” med rosmarin

Duft af rosmarin kan booste din hjerne og hjælpe dig med at fokusere. En æterisk olie i rosmarin kan forbedre hastigheden og præcisionen, når vi tænker. Det viser ny opsigtsvækkende forskning fra Northumbria University i England.

En 100% naturlig sæbebar, til dig som har brug for klarhed og fokus. Denne 100% naturlige, veganske bar er duftende med rosmarin æterisk olie, en naturlig, duftende duft, som undersøgelser viser har forbedret koncentration.

Den smukt illustrerede emballage er fuldt biologisk nedbrydelig og plastfri. Denne sæbe er en ideel gave til studerende, især når den kombineres med vores Focus puls-point roller-ball olie. Ingredienser: Kokosolie, olivenolie, Aqua, Shea smør, Rosmarin bladolie indeholder limonen, brændenælde blad pulver

Hvert stykke er håndskåret og vejer: 95g

kr. 64,00

På lager

Papiremballagen er sikret med bionedbrydelige klare klistermærker. Ingen plastik. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Papir Plane er Laura og Jack, et lykkeligt ugift par, der kan lide tapas, Netflix serier og ser på hundehvalpe på Instagram. Jack er den med skæget. De kører Paper Plane, et lykønskningskort, gaveartikler og homeware selskab, baseret i Rutland, Englands mindste amt. De sigter mod at fremstille produkter, der hjælper folk med at udtrykke deres sande følelser, og som afspejler deres personlighed og sans for humor. Paper Planes arbejde er blevet fremhævet af hjemmesider og publikationer, herunder Buzzfeed, The Huffington Post, Cosmopolitan, Red og The Telegraph. Gennem deres hjemmeside, butiksfacader på Etsy, notonthehighstreet, Thortful og hardtofind, og voksende hær af mursten og mørtel grossister, herunder Homesense, Homegoods, Marshalls, vindere, Urban Outfitters, Oliver Bonas og Papersmiths de har solgt hundredtusindvis af kort, sæber, olier, krus, prints og mere til kunder verden over.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: pap-focus Kategorier: , , , Mærker: ,