🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Sæbebar – “Herb garden bar” plejende med rosmarin

kr. 64,00

Kun 3 tilbage på lager

Tilbehør:

Endnu en 100% naturlig sæbebar- duftende af rosmarin. En skøn sæbe til hænder, som har brug for lidt ekstra pleje. Den plastikfrie, veganske sæbebar har en frisk rosmarinduft er helt naturlig og fri for kunstig duft eller farver. Sæben indeholder plejende egenskaber fra sheasmør, olivenolie og kokosolie – en rigtig godbid for huden!

Den smukt illustrerede papirindpakning er fuldstændig plastfri og biologisk nedbrydelig, hvilket gør dette til et miljøbevidst valg. Baren indeholder ingen palmeolie, sulfater, triclosan eller phthalater. Det er helt grusomhedsfrit og vegansk.

Ingredienser: Kokosolie, olivenolie, Aqua, Shea smør, Rosmarin bladolie indeholder limonen, brændenælde blad pulver.

Hvert stykke er håndskåret og vejer: 95g

Papiremballagen er sikret med bionedbrydelige klare klistermærker. Ingen plastik. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Papir Plane er Laura og Jack, et lykkeligt ugift par, der kan lide tapas, Netflix serier og ser på hundehvalpe på Instagram. Jack er den med skæget. De kører Paper Plane, et lykønskningskort, gaveartikler og homeware selskab, baseret i Rutland, Englands mindste amt. De sigter mod at fremstille produkter, der hjælper folk med at udtrykke deres sande følelser, og som afspejler deres personlighed og sans for humor. Paper Planes arbejde er blevet fremhævet af hjemmesider og publikationer, herunder Buzzfeed, The Huffington Post, Cosmopolitan, Red og The Telegraph. Gennem deres hjemmeside, butiksfacader på Etsy, notonthehighstreet, Thortful og hardtofind, og voksende hær af mursten og mørtel grossister, herunder Homesense, Homegoods, Marshalls, vindere, Urban Outfitters, Oliver Bonas og Papersmiths de har solgt hundredtusindvis af kort, sæber, olier, krus, prints og mere til kunder verden over.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: pap-herbgarden Kategorier: , , , Mærker: ,