🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Sæbebar – “Outdoor man” antibakteriel med cedertræ

kr. 64,00

Kun 4 tilbage på lager

En 100% naturlig sæbebar til de vilde sjæle, der finder ægte lykke i naturen. Det robuste cedertræ og muskatnød bar er pakket ind i plastfrit biologisk nedbrydeligt papir – ideelt til brug på sporet eller derhjemme. En naturligt antibakteriel bar, med dampdestilleret cedertræolie til dem, der er vilde i hjertet. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Bar 95g minimum – hver bar er håndskåret, så der kan være nogle små forskelle.

Papiremballagen er sikret med bionedbrydelige klare klistermærker. Ingen plastik. Ingen palmeolie. Ingen sulfater. Ingen triclosan. Ingen phthalat. Ingen grusomhed. Ingen bekymringer.

Papir Plane er Laura og Jack, et lykkeligt ugift par, der kan lide tapas, Netflix serier og ser på hundehvalpe på Instagram. Jack er den med skæget. De kører Paper Plane, et lykønskningskort, gaveartikler og homeware selskab, baseret i Rutland, Englands mindste amt. De sigter mod at fremstille produkter, der hjælper folk med at udtrykke deres sande følelser, og som afspejler deres personlighed og sans for humor. Paper Planes arbejde er blevet fremhævet af hjemmesider og publikationer, herunder Buzzfeed, The Huffington Post, Cosmopolitan, Red og The Telegraph. Gennem deres hjemmeside, butiksfacader på Etsy, notonthehighstreet, Thortful og hardtofind, og voksende hær af mursten og mørtel grossister, herunder Homesense, Homegoods, Marshalls, vindere, Urban Outfitters, Oliver Bonas og Papersmiths de har solgt hundredtusindvis af kort, sæber, olier, krus, prints og mere til kunder verden over.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Varenummer: pap-outdoor Kategorier: , , , Mærker: ,