🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Saltscrub 600 gr – Rose

kr. 170,00

Kun 5 tilbage på lager

Munkholms håndlavede saltscrub, til brusebad eller karbad. Sødmefyldt ren duft af engelsk rosenhave. Anvendes scrubben i karbad kan den bruges som aromaterapi og kan virke beroligende, afslappende og afbalancerende på krop og sind

Saltscrub er lækker blødgørende olie og salt, tilsat skønne æteriske duftolier.

Sådan bruger man Munkholm saltscrub:

Rør rundt i saltscrubben, tag en skefuld i håndfladen og masser den fugtige hud. Saltet sliber huden fint og øger blodcirkulationen. Saltet skylles af, og huden er nu blød og lækker takket være den dejligt duftende olie. Man behøver ingen lotion efter badet.

Det er faktisk lidt vanedannende at bruge saltscrub…

Saltscrub leveres i et lækkert genanvendeligt glas. Den røde gummiring er en engangs transportsikring, som skal kasseres efter åbning.

 

MUNKHOLM – Indbegrebet af Velvære og Luksus

Munkholm, etableret i Holbæk af Tina Munkholm, har udviklet sig fra at være et mindre privat foretagende til en fremtrædende international producent inden for hudpleje. I dag nyder Munkholm anerkendelse både nationalt og internationalt, og deres produkter er et fast element hos mange hudplejeklinikker og kosmetologer, der prioriterer naturlige og bæredygtige valg. Med en eksklusiv brug af de reneste økologiske og vegetabilske olier skaber Munkholm luksuriøse plejeprodukter, der kombinerer effektivitet med miljøvenlighed og skånsomhed, for at fremme sund og levende hud.

Yderligere information

Vægt 600 g
Mærke

Varenummer: tim-saltscrub-5203 Kategorier: , , , , , Mærke: