🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Servietter (2 stk) 45 x 45 cm i hør – Rød

kr. 230,00

På lager

HandmadeMade in Europe

Skønne servietter lavet af helt naturlige linnedfibre, som giver en luksuriøs og sofistikeret fornemmelse til bordet. Vi er vilde med at bruge servietter i stof, da det er langt mere bæredygtigt at vaske, frem for at bruge papir. Fold dem elegang eller brug en af vores mange servietringe.
Der kommer 2 stk i en pakke,
– 100% hør, 215 g/m2
– Stone vasket for ekstra blødhed
– Håndlavet med kærlighed i Litauen
– OEKO-TEX® og EUROPEAN FLAX® certificeret linned stof
Maskinvask 4o° og de kan tåle tørretumbler ved lav varme. Gør det ikke for tit da det slider på stoffet.

Linen Tales er et brand fra Litauen, hvor de har traditioner for at væve i hør. Dette er en succes historie, hvor en god idé ender med at blive en verdensomspændende forretning. De startede med små produktioner, som blev vist frem i deres private bolig til venner og familie. De ønskede at vise, hvor smukke hørtekstiler kan være, mens de kombineres med traditioner og historie. De ønskede at bevare de litauiske linnedtraditioner, men uden det grå og mere grove look. De ønskede at gøre det mere moderne med farver og samtidigt tilføje det mere blødhed. Det blev en succes og netop de mange farver og mønstre er i dag en af Linen tales største styrker.

Kvalitet fremfor kvantitet.

De skaber produkter i høj kvalitet, da de ønsker at deres produkter skal kunne bruges igen og igen. Dette er en grundsten hos Linen Tales, at de ønsker at en mere bevidst forbruger tankegang, hvor der er er mindre splid og hvor deres produkter kan vidregives til næste generation.

Bærdygtighed.

Linen Tales har en vision om en bæredygtig produktion og det er er en anden grundsten i deres forretning. Det betyder, at man respektere mennesker og miljø i alt, hvad de gør. De stræber efter at skabe fantastiske produkter på en venlig og bæredygtig måde. De føler sig forpligtet til at forlænge produktets livscyklus og til at reducere miljøpåvirkning gennem alle segmenter af deres forretning, herunder designprocessen, forsyningskæden og logistikvalg.

 

Yderligere information

Vægt 300 g
Materiale

Farve

Mærke