🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Shampoo bar – Silver

Silver shampoo-bar er til dig der gerne vil have de gule skær væk, opfriske de grå lokker, gøre det brune hår mere markant osv. Med Birk, havreolie og hvedeprotein. Lækker fed Shea og keratin for genopbyggelse af håret.
Du får en plejende shampoo, samtidig med at den pifter håret op. Den har netop i 2023 vundet bronze i Green Global beaty award for den bedst naturlige shampoo. Se her

Advarsel: Shampoobaren afgiver farve, brug evt. Handsker under påføring. Bør skylles af fliser og inventar, for at undgå pletter.

kr. 129,00

På lager

Sådan bruger du din nye shampoo bar.

Fugt hår og shampoo bar. Skum sæben godt op i hænderne, Shampoobaren kan også trækkes forsigtigt igennem håret. Massér hår og hovedbund til det skummer op og skyl efter med rigeligt vand, til sæben er helt ude af håret. Vi anbefaler at man vasker håret to gange, hvis man benytter mange produkter ex. dryshampoo, voks og lign. Desuden anbefaler vi, at man bruger balsam efter hårvask.

Shampoobaren har intet med håndsæbe at gøre, den er IKKE lavet på lud. Den er lavet på milde rensermidler, med basis i kokos, skånsom for hud og hår.  Den eneste forskel fra denne og den traditionelle shampooflaske er, at denne er fast og ikke flydende. På denne måde kan man også holde PH værdien nede, på neutral – ca. 7-8. Det er en højkoncentreret, meget drøj bar, som svarer til  ca. 3 plastikflasker.  Vores er fyldt med plejende lækkerier. Dit hår vil elske dig for at købe sådan en!

Sæberne indeholder ikke SLS, parabener eller palmeolie.

Konsistens: Blød shampoo-bar, der giver et fyldigt skum.

Størrelse: ca. 85 g. – Til ca. 50 hårvaske til skulderlangt hår.

Emballage: FSC certificeret karton

Yderligere information

Vægt 50 g
Størrelse 6 × 6 × 2 cm
Mærke

Varenummer: Birk_silver Kategorier: , , , , , Mærker: ,