🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Strømper – Gul Labrador

kr. 110,00

Kun 5 tilbage på lager

Endnu en af de populære og sjove strømper fra franske Cou Cou Suzette.

Gul Labrador er kendt for sin alsidighed som familiehund, servicehund og i til jagt. De er særdeles gode med børn og andre dyr, hvilket gør dem til en ideel tilføjelse til næsten enhver familie. Deres intelligens og ønske om at behage gør dem lette at træne, og de excellerer i mange hundesportsgrene og aktiviteter, såsom lydighed, agility og redningsarbejde.

Disse hunde har et højt energiniveau og kræver regelmæssig motion for at holde sig sunde og lykkelige. Lange gåture, leg i haven, og svømning er aktiviteter, som en Gul Labrador vil elske. De er også kendt for deres madglæde, så ingen godbider i hundehøjde.

Labrador Retrievers er meget sociale hunde, der trives bedst, når de er en integreret del af familien. De er loyale følgesvende, der bringer glæde og liv ind i ethvert hjem med deres ubetingede kærlighed og glade væsen.

Lavet af italiensk bomuld certificeret OEKO-TEX®️ Unisex – One size (FR: 35-44 / US: 4-10,5 / UK: 2,5-9)

Anbefaling: vask med vrangen ud ved 30°

Produceret i Frankrig

Coucou Suzette

Her finder du farverige, sjove og kitschede kreationer, så kan du opgradere både hårpynt, strømper og øreringe. Der er de skønneste farver, masser af blomster og masse af kæledyr, som både hunde og katte.

Yderligere information

Vægt 100 g
Farve

,

Mærke

Materiale

Varenummer: ccs-str-gullabrador Kategorier: , , , , , Mærker: ,