🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Tandbørsteholder i marmor – rå beige

Smuk tandbørsteholder i marmor fra Stoned i eksklusivt ‘high end’ marmor fra den ægeiske kyst.

Udover at den kan bruges som holder til dine tandbørster og tandpasta er den også ideel som holder til bestik, skriveredskaber, make-up-pensler med mere.

Størrelse: Ø 8 x H 10 cm

Bemærk: Den rå beige har ikke samme polerede udtryk som de andre farver, men er til dig der kan lide et mere råt marmorudtryk.

 

kr. 245,00

Kun 1 tilbage på lager

STONED – HIGH ON MARBLE

Stoned er som deres tillægstitel, “High on marble”, antyder, helt vilde med marmor. Hos Stoned kan du finde klassiske produkter til hjemmet udformet i ekslusivt marmor i forskellige farver.

Brandet blev grundlagt i 2014 af Dekan Atakan og John ter Riet med ønsket om at skabe kendte marmorklassikere, men med ekslusivt marmor fra den ægæiske kyst i Tyrkiet.

Meget marmor på markedet har ikke den kvalitet som Stoned tilbyder og flere produkter af marmor bliver produceret i Kina hvor man ikke kan være sikker på marmorens oprindelse og kvalitet.

Med Stoned marmor får du derimod marmor med et oplyst oprindelsessted, den ægæiske kyst, som er håndskåret og pudset på virksomhedens egen lille workshop. Hvert produkt har et helt unikt udtryk, men selvfølgelig med den genkendelige marmorstruktur.

De klassiske designs tæller blandt andet bakker, lysestager, kontortilbehør, tandbørstekrus, bordskånere med mere, og fås i 6 forskellige marmorfarver.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 2000 g
Materiale

Farve

Mærke