🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Uld Plaid 130×170 – flere farver – Mintgrøn

Original price was: kr. 850,00.Current price is: kr. 722,50.

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

Weekend Plaiden. Er lig med den bedste kvalitet, smukke mønstre og en regnbue af farver efterfulgt af et uimodståeligt ønske om at hygge!

Plaidens delikate håndlavede vævning med børstet vævet uldmix gør den til den ideelle tilføjelse til din seng eller sofa. Den luksuriøse, hyggelige tekstur og de store frynser lægger op til afslapning hele året rundt.

Pak dig ind i den bløde Weekend Plaid på sofaen, tag den med udenfor en kølig aften – eller brug den i din yndlingsstol. Bare tag plaiden med overalt, hvor du vil hygge og føle dig varm.

Med et spektrum af farvemuligheder – uanset om du er til klassisk og cool eller trendy og legende – kan du nyde den perfekte blanding af stil og komfort. Brug plaiden som en hyggelig gave til dig selv eller en du holder af.

Samtlige Weekend Plaids har læderetiketter af høj kvalitet i komplimenterende farver præget med skrift.

Mål 130 x 170 cm

Leveres i fire farvekombinationer: Dark Grey & Dazzling Blue. Mint & Cream. Cream & Ink. Cream & Yellow

Uldmix. Kun kemisk rensning.

TEKSTILER I DEJLIGE FARVER

Bongusta har hjemme i Ebeltoft og har et bredt sortiment af tekstilprodukter i lækre farver, herunder håndklæder, puder, tæpper og tasker. Vi kunne ikke stå for de lækre håndklæder i 100% bomuld med de fineste farvekombinationer.

Produktionen foregår i Indien, hvor Bongusta har fundet frem til de bedste håndværkere og i samarbejde med disse laver Bongusta designs der skiller sig ud i både farver og materialer.

 

Yderligere information

Vægt 400 g
Mærke