Vase 15 cm – ‘Canvas’ rosa

En smuk og dekorativ vase designet af Meyer-Lavigne for Kähler. Vasen er dekoreret med penselstrøg i skønne rosa og brune farver og er perfekt til en mindre buket blomster.

Højde: 15 cm

kr. 500,00

På lager

En smuk og dekorativ vase designet af Meyer-Lavigne for Kähler. Perfekt til en mindre buket blomster.

‘Canvas’-serien er skabt ud fra et ønske om at bringe klassiske teknikker og håndværksarv fra Kählers bagkatalog ind i nutiden og med dette er denne vase blevet skabt. ‘Canvas’ har fokus på penselstrøg og et autentisk og kunsterisk udtryk, hvor man tydeligt kan se at vaserne er malet i hånden og at de får et levende og unikt udtryk. Denne vase er dekoreret med vertikale penselstrøg i smukke rosa og brune farver i mønster af skiftevis brede og smalle strøg samt en sort kant langs vasens åbning som skaber en kontrast til de sarte farver.

Højde: 15 cm.

Håndlavede designtraditioner siden 1839.

Kähler blev grundlagt i 1839, da Herman Kähler åbnede et keramikværksted i Næstved. Det var dog først, da hans søn, Herman A. Kähler, sluttede sig til værkstedet, at det blev verdenskendt for unikke designs og kunstnerisk keramik.

Siden da har Kähler været berømt for deres mange klassikere – blandt andet den meget populære stribede ‘Omaggio’ vase – samt mange andre keramikkreationer der gennem årene er blevet klassikere og som er at finde i mange danske hjem.

Den dag idag er Kähler et voksende designkollektiv med flere tilknyttede kunstnere og samarbejder med nogle af tidens største designere og kunsthåndværkere.

Der er både plads til fornyelse men også en bevarelse og respekt for de gamle traditioner og klassikere og naturligvis er alt stadig håndlavet.

 

Yderligere information

Vægt 1500 g
Farve

,

Mærke