🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Vase i keramik – “Layer 02” lysegrøn

Original price was: kr. 400,00.Current price is: kr. 300,00.

Kun 4 tilbage på lager

Tilbehør:

Smuk grafisk keramikvase med mat lysegrøn glasur. Gør sig særligt godt til mindre buketter med dens ovale åbning.

B: 19 cm x D: 13,5 cm x H: 16 cm

Grafisk keramikvase med mat lysegrøn glasur. Den ovale åbning gør sig godt til mindre buketter, men er også smuk med blot en enkelt blomst eller to. Den lysegrønne farve bidrager med et dejligt friskt pust til indretningen.

Stences:

Stences er et unikt udvalg af håndlavet boliginteriør, herunder vaser, lysestager, skåle med mere. Designudtrykket er et twist af det klassiske nordiske design og der leges særligt meget med form. Hvem siger f.eks. at åbningen på en vase skal være rund?

Bag “Stences” står mor og datter, Pia og Thea. En fællesdrøm om, at skabe noget sammen som familie, blev i 2020 startskudet til deres fælles virksomhed. Thea har en baggrund i designbrancen og står for virksomhedes kreative del. Hun designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences’ visuelle udtryk og univers. Mor, Pia, er virksomhedens strukturerede hoved og sørger for at holde styr på alle løse ender.

Navnet “Stences” tager også udgangspunkt i det familiære. Det er en forkortelse af mor og datters mellemnavn “Christence” opkaldt efter Pias mormor, som faktisk hed Stenze til fornavn.

 

Yderligere information

Vægt 1000 g
Materiale

Farve

Mærke