Viser 1–36 af 246 resultater

Anna von Lipa glas

Vi er en af de største leverandører på Anna von Lipa glas og vi har derfor Danmarks bredeste udvalg af de mest populære serier fra Anna von Lipa. Vi har været med fra starten og har en uhørt viden og kendskab til de de forskellige serier og om hvordan og hvor de forskellige glas er produceret. Vores bestseller serie er de populære Anna von Lipa glas "mix & match". Her har vi mere end 100 forskellige varianter. Serien laves i følgende mønstre: Swirl, straight, bambus, harlekin, wawe, olive, Ice og så vi de eneste som forhandler spiral mønsteret. Serien laves i 26 forskellige farver.

Nogle andre Anna von Lipa glas, som også er blevet populære er de flotte splash og confetti glas, som er lavet med forskellige farver opalglas, som kan mixes ind i den anden serie. Her har vi 16 varianter og vores eget "summer".

Vi har også den flotte pindsvine glas serie, hvor forhandlere alle farver og alle modeller. Vi er altid lagerførende i de populære pindsvine drikkeglas. Dette var den første serie, som Anna von Lipa forhandlede og den er ikke blevet mindre populær.

Så hvis du som os ikke kan få nok af farver og smukke glas til enhver lejlighed, så er vi sikker på at du bliver ligeså vilde med Anna von Lipa glas, som vi er.

Vi har lavet et inspirationsforum, hvor de kan se forskellige måder, at mixe glassene på. Det kan du se her.

6 for 575.-
Tilbud
DKK 50,00
da_DKDanish