Viser 1–36 af 216 resultater

Anna von Lipa glas

Vi er en af de største leverandører af Anna von Lipa glas, og derfor finder du hos os også Danmarks bredeste udvalg af brandets mest populære serier. Her hos Remix by Sofie har vi været med fra starten, og dette har givet os en imponerende viden og et bredt kendskab til de forskellige Anna von Lipa glas, de bagvedliggende serier og deres tjekkiske produktion. Derfor har vi også været i stand til at sammensætte et inspirationsforum, hvori du kan se forskellige måder at mixe glassene på. Besøg det her.


Anna von Lipa glas hjælper dig med at sætte farve på tilværelsen

Anna von Lipa står bag en af de mest alsidige og kreative kollektioner af glas på det danske marked, hvorfra vi har udvalgt og samlet bedste produkter her hos Remix by Sofie. Vores bestsellere er de populære Anna von Lipa glas fra Mix & Match-serien, der rummer mere end 100 forskellige varianter. Serien er prydet med flotte mønstre som swirl, straight, bambus, harlekin, wawe, olive, Ice – i 26 forskellige farver. Dertil er vi de eneste, som forhandler spiral-mønsteret. Nogle andre af deres glas, som også er blevet populære, er de flotte Confetti & Splash glas. De er lavet med opalglas i forskellige farver, som gør, at de nemt kan mixes med Anna von Lipa glas fra andre serier. Her hos Remix by Sofie finder du 16 flotte varianter inkl. vores egen "summer".

I vores sortiment finder du desuden også de flotte pindsvineglas, der stammer fra en af de allerførste serier af Anna von Lipa glas. Med årene er denne serie ikke blevet mindre populær, hvilket ses tydeligt, idet vi forhandler et stort udvalg, der rummer alle modeller og alle farver. Vi er nemlig altid lagerførende i de populære pindsvinedrikkeglas, der er et af de mest ikoniske Anna von Lipa glas i både vores og producentens udvalg.