🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Pindsvine longdrink glas (400 ml) – Steelblue

kr. 160,00

På lager

Tilbehør:

Endnu et smukt mundblæst glas fra Anna von Lipa. Vi har alle farverne i vores sortiment, så der er store muligheder for at lave lige det mix du bedst kan lide. De smukke farvefyldte glas kan pifte enhver borddækning op.

Glasset indeholder 400 ml og måler 16,5 x 7,5 cm.

Farverne er: Klar, Citron, steelblue, Lilla, Blue smoke, beryl, cashmere, lyserød, lys violet og lys amber

 

Anna von Lipa glas.

Det mundblæste pindsvine glas er en af vores populære modeller. Glasset findes i rigtig mange farver, som kan mixes efter stel, boliginteriøret eller personlige favorit farver. Der er lavet 4 forskellige kander, som kan bruges sammen med de fine glas. Der er vaser og skåle til at fuldende det populære look og dække det perfekte bord. Nogle mixer også de forskellige glasserier fra Ann von Lipa. Der er så mange måder, at mixe dem på.

Da det er mundblæste glas, så kan de variere lidt i tykkelse. Så man skal elske forskelligheden og acceptere, at der kan være luftbobler og at det er en del af charmen. Alle de mundblæste glas fra Anna von Lipa kan gå i opvaskemaskinen på 40 grader. Sørg for at salt og afspændingsbalancen er korrekt i den opvaskemaskine og undgå for lange tørreprogrammer. Glassene kan også bruges med et fyrfadslys i og det kaste flot lys på bordet.

Pindsvineglas serien er produceret i Böhmen i Tjekkiet. Det er mundblæst på en af de gamle glasværker, hvor man stadig er stolte håndværkere med specielle traditioner. Deres specielle vand og sand er en vigtig ingrediens i tilblivelsen af hele serien. Sandet er altså en vigtig ingrediens i selve glasset. Til hvert glas eller kander laver en snedker en træform, som bruges til mønster og størrelse. Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Der er rigtig mange led i processen, hvor glasset skal blandes, ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustet, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes. Derfor koster dette glas lidt mere end et masse produceret glas. Dog er prisen stadig væk i den billige ende, for et stykke håndværk.

Pindsvineglasset er 16,5 x 7,5 cm og indeholder 400 ml.

 

 

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse 7 × 11 cm
Farve

Indeholder i ml

Mærke