🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Confetti & Splash glas

Confetti og Splash Glas: Farverig Unikke Skønheder fra Tjekkiet

Vores Confetti og Splash glas er ægte kunstværker, håndblæst og håndlavet i Tjekkiet. Hver eneste af disse glas er unikke og bærer præg af dygtigt håndværk. Du kan forvente en leg med farver og hvert enkelt glas er helt unikt. Så produktbilledet er altid vejledende, da placeringen af prikkerne aldrig bliver ens. Det er det vi elsker hos Remix by Sofie.

Vores Splash glas kommer med to forskellige størrelser af spots. Vælg mellem medium, hvor farvespotsene har lidt luft omkring dem, eller gå efter de store Splash glas, hvor prikkerne er større og mere iøjnefaldende. Uanset hvad du vælger, får du en farverig fest med hver slurk.

Confetti glasserie er kendetegnet ved sine små prikker, skabt med de mindste opalsten. Disse glas har et unikt og delikat udtryk, der adskiller dem fra Splash glassene.

Hos Remix by Sofie har vi skabt vores egen eksklusive farvekombinationer til Confetti glassene, herunder Sapphire, Summer, Retro, Purple Rain og Pastello. Disse glas har samme populære form som vores Mix and Match glas og kan mikses og matches efter din egen smag.

Varekategorier

Glassene er mundblæste og der bruges en teknik, hvor man ruller klart glas i knust opalglas i udvalgte farver og størrelser. Det kommer derefter i ovnen, så det det smelter sammen og herefter mundblæses det i en træform. Så forvent ikke at de er ens og der kan forekomme luftbobler i det mundblæste glas.

Multicolor - En Sand Bestseller

Multicolor-glasset har længe været vores mest populære. Dets farvekombinationer, såsom abrikos, pacific og vores egen Sappire, fanger øjet og bringer glæde til borddækningen. Confetti og Splash glassene er ikke kun en fryd for øjet, men også en fornøjelse at drikke af.

Så vælg Confetti og Splash glas, og lad din borddækning skinne med farver og unikke designs, der gør hver servering til en festlig begivenhed.