🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Splash glas – Flamingo & Champagne

kr. 189,00

På lager

Tilbehør:

Det fine mundblæste glas er lavet med i klar krystal med opalspots. Det er lavet, så det matcher de populære glas fra “mix & match” serien i form og størrelse. Alle glassne er unika og de vil falde forskelligt ud med farverne. Dette er lavet med farven flamingo og champagne (offwhite), som er rigtig flot med mange af de lidt mærkere farver.

Da det er mundblæste glas, så kan de variere lidt i tykkelse, samt forekomme luftbobler. Så man skal kunne elske forskelligheden. Alle de mundblæste glas fra Anna von Lipa kan gå i opvaskemaskinen.

H: 9,5 cm – Ø: 7,5 cm – Indeholder: 250 ml

Serien er produceret i Böhmen i Tjekkiet af Anna von Lipa. Det er mundblæst på et af de glasværker, som kan arbejde med den teknik. Det specielle vand og sand er en vigtig ingrediens i tilblivelsen af de flotte krystalglas. Til hvert glas eller kander laver en snedker en træform, som bruges til mønster og størrelse. Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Der er rigtig mange led i processen, hvor glasset skal blandes, ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustet, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes. Derfor koster dette glas lidt mere end et masse produceret glas. Dog er prisen stadig væk i den billige ende, for et stykke håndværk.

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 7,5 × 7,5 × 10 cm
Indeholder i ml

Materiale

Farve

Mærke