🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Påske & Jul

Velkommen til vores kæmpe udvalg af håndlavet julepynt og påskepynt. Her hos Remix by Sofie tror vi på at de bedste dekorationer er dem, der er lavet med omhu og kærlighed af dygtige håndværkere. Uanset om det er julens magi eller påskens glæde, kan du finde en skattekiste af unikt pynt til at sprede feststemning i dit hjem.

Vores udvalg af julepynt er fyldt med skønhed og tradition. Vi er stolte af at have forhandlerrettighederne til de populære håndlavede juletræer i rhinsten, der findes i størrelser fra de søde mini-træer til de imponerende megatræer. Disse træer tilføjer et strejf af glamour og glans til dit juletræ.

Vi går også ind for bæredygtighed, og vores upcycling-pynt fra Sissel Edelbo er et perfekt eksempel. Alt dette pynt er lavet af overskudsstof fra deres produktion af jakker og tasker, hvilket giver dig mulighed for at pynte dit hjem med bæredygtige og stilfulde dekorationer.

Vores sortiment inkluderer også fairtrade-pynt fra Afroart, der skaber de smukkeste uldpynt og guirlander. Her kan du finde farverig og unik pynt, der ikke kun skaber en festlig atmosfære, men også støtter retfærdige arbejdsforhold for kunsthåndværkere.

Gry og Sif er en anden af vores langvarige samarbejdspartnere, og de har specialiseret sig i at skabe smukt uldpynt. Deres håndlavede kreationer er perfekte til at tilføje en hyggelig og varm atmosfære til dit hjem i løbet af julen.

Men vores udvalg stopper ikke ved julepynt. Vi tilbyder også en imponerende samling af mundblæste julekugler og glasæg. Disse smukke ornamenter er perfekte til at give dit juletræ en personlig og elegant touch.

 

Varekategorier

Pynt op med Anna von Lipa påskeæg og julepynt

Jul og påske er højtider, som de fleste danskere går op i. Hvordan vi vælger at pynte op til disse højtider, det er dog meget individuelt. Ikke desto mindre så søger glasprodukterne fra Anna von Lipa jul og påske kollektionen dog at spænde så bredt, at de mange glasprodukter passer ind i de fleste hjem ved påske- og juletid. De smukke farvespil, der præger både opalæggene og glaskuglerne, vil i mange tilfælde tilmed tilføre pynten noget ekstra, som masseproduceret påske- eller julepynt ikke kan måle sig med. Anna von Lipa får nemlig lavet det smukke glaspynt i Tjekkiet, hvor det mundblæses efter gamle traditioner på et af de gamle glasværker. Dette er med til at give glasprodukterne helt unikke farvespil og former, som er unikt fra produkt til produkt. Du finder dermed ikke to produkter fra Anna von Lipa påske og jul kollektionen, der er ens, heller ikke selvom de tilhører samme serie. Disse unikke særpræg er en del af charmen ved at investere i produkter fra Anna von Lipa, og det vil være med til at gøre din fejring af højtiderne helt speciel.

Så uanset om det er jul eller påske, har vi det perfekte pynt til dig. Gør dine højtider endnu mere specielle med vores håndlavede dekorationer, der bringer varme og glæde til dit hjem. Gå på opdagelse i vores udvalg af julepynt og påskepynt, og lad dig inspirere til at skabe uforglemmelige øjeblikke med din familie og venner.

Hvis du ønsker at tage påske- eller julepynten til nye højder i år, så er nedenstående udvalg af mundblæste opalæg og -kugler et godt sted at starte. De smukke glasprodukter brillierer nemlig med flotte farver og design, der kan sætte prikken over i’et på dine dekorationer. Uanset om du er til traditionelt eller nymoderne pynt, passer glasæg og -kugler fra Anna von Lipa påske og jul perfekt ind.