🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Granite

Familianna Granite-serie: Tidløs Elegance i Blå, Brun og Lilla

Velkommen til Familianna Granite-serien – hvor tidløs elegance møder funktionalitet. Denne serie er en hyldest til naturlig skønhed og håndværk i keramik. Med et udvalg af farver, herunder blå, brun og lilla, bringer Granite-serien en unik og raffineret stil til dit bord.

Blandt vores farvevalg finder du også den elegante lilla Granite-serie, der eksklusivt forhandles hos Remix by Sofie. Denne farve er en skøn tilføjelse til din borddækning og vil helt sikkert skabe positiv opmærksomhed næste gang du dækker dit bord med denne serie!

Varekategorier

Et bredt udvalg af Familianna Granite

Familianna Granite-serien indeholder en bred vifte af produkter, der passer til enhver anledning. Fra store serveringsfade til dybe tallerkener, kan du finde det perfekte stykke til din borddækning. Granite-serien tilføjer et strejf af elegance til dine måltider. Alle produkterne kan tåle at komme i opvaskemaskinen uden at de mister deres flotte udseende.

Kopper fra Familianna Granite

I vores udvalg af Familianna Granite finder du den flotte cappucchino kop. Koppen findes i flere forskellige farver, og et mix af flere farver er med til at skabe et livligt spil i borddækningen. Kopperne har et smukt granitmønster, hvilket gør disse kopper utrolig unikke. Som alle andre produkter i serien er disse håndlavet.

Tallerkener fra Familianna Granite

Hos Remix by Sofie finder du også Familianna Granites flotte tallerkener. I udvalget finder du både middagstallerkener, frokosttallerkener og dybe tallerkener - Uanset om du skal servere en skøn middag, et lækkert stykke kage eller spise din morgenmad, er der altså en tallerken til enhver anledning. Tallerkenerne fås i forskellige farver, og de har alle sammen det unikke granitmønster. Du kan samle et flot stel med alle tallerkenerne.

Skåle fra Familianna Granite

Står du og mangler en skål til snacks, morgenmaden eller serveringen, så finder du Familianna Granites skåle hos Remix by Sofie. Her finder du de flotte tapas skåle, cereal skåle, eller wide bowls skåle, som alle sammen findes i forskellige farver.

Remix by Sofie er din forhandler af Familianna Granite

Familianna er kendt for deres ekspertise i keramisk håndværk og dedikation til kvalitet. Hver skål og tallerken er nøje skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer. Vi er derfor utroligt glade og stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne flotte serie. Uanset om du vælger den rolige blå, den varme brune eller den dristige lilla, vil Familianna Granite-serien helt sikkert imponere dine gæster. Lad din borddækning skinne med tidløs elegance og stil. Du kan også gå på opdagelse i vores de serier fra Familianna, som vi også forhandler hos Remix by Sofie.