🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Æggeske

Farverig Borddækning til Enhver Anledning

Morgenmaden er et af dagens mest vidunderlige øjeblikke, og vores Heim Söhne-serie gør det endnu mere specielt. Vores æggeske, æggebægre, smørskjulere, spiseske, saltske, longdrinkeske og teske er alle skabt til at gøre din morgenmad til en fornøjelse.

Vores serie med kulørte æggebægre og skeer er kendt for sit enorme farvespektrum. Uanset om du foretrækker beroligende blå nuancer eller nordiske toner med brune og beige nuancer, eller du søger mere livlige farver som rød, pink, grøn, gul og orange, så har vi noget for enhver smag.

Vores udvalg af pasteller er virkelig magiske og man blive, så betaget i de skønne farver. Totalt eye-candy 🍭 og perfekt til at bringe blide farver, til din bordækning. Produkterne er lavet af holdbart acrylglas(plexiglas), der giver dem en let og elegant følelse. De er ideelle til at blande en varm drik, men kan ikke tåle at blive i kogende vand.

Æggeskeen er ikke kun designet til at passe perfekt til vores æggebægre, de er også alsidige nok til at bruges til en række andre formål. Brug dem til at røre i din morgenkaffe, servere små appetizers, eller i en salsa, dip  eller  endda tage lidt nødder med dem.

Varekategorier

Farverig Borddækning til Enhver Anledning

Dyk ned i vores imponerende udvalg af Heim Söhne-produkter, der har vundet folks hjerter overalt. Denne serie er dedikeret til at skabe en ekstraordinær borddækning, uanset om det er til en hyggelig morgenmad, en festlig middag eller en afslappende drink om aftenen.

Vores serie med kulørte æggebægre og skeer er kendt for sit enorme farvespektrum. Uanset om du foretrækker beroligende blå nuancer eller nordiske toner med brune og beige nuancer, eller du søger mere livlige farver som rød, pink, grøn, gul og orange, så har vi noget for enhver smag. Vores udvalg af pasteller er perfekt til at bringe skønhed til dit bord.

Produkterne er lavet af holdbart acrylglas, der giver dem en let og elegant følelse. De er ideelle til at blande en varm drik eller røre i din foretrukne is, men husk, at de ikke bør udsættes for høje temperaturer længere tid ad gangen, da det bliver blødt.

Sæt det smukke salatbestik i en af de flotte serveringsskåle fra Familianna-serien er det perfekte match til Heim Söhne-serien. Brug dem til at imponere dine gæster med en smukt dækket bord, der udstråler både elegance og personlighed.

Vores Heim Söhne kulørte æggeskeer og æggebægre tilføjer et strejf af personlighed til din borddækning og gør selv de mest almindelige øjeblikke særlige. Gør dig klar til at glæde dine sanser med farver og funktionalitet i perfekt harmoni.