🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Julepynt

Julen er for mange forbundet med en masse danske traditioner og i Danmark er juleengle og nisser en stor del af vores julepynt. Mange vælger at pynte op med klassiske farver med grøn, rød, hvid, guld og sølv. Andre er mere modige eller knap så traditionelle, så her kan der sagtens leges med farver, former og anderledes julepynt. Det er også fint at pynte med dannebrogsflag og guirlander. Men uanset om du er til nisser, rensdyr, engle, snemænd. Eller mere glaskugler eller vintagejulepynt, så finder du helt sikkert noget her hos Remix by Sofie.

En ting er sikkert, at med det rigtige julepynt, så skaber du god stemning for dig selv, din familie og alle dem, som kommer forbi dig i december. Derfor har vi også gjort os ekstra umage med at finde håndplukket julepynt.

Varekategorier

Julen er hjerternes fest

Her hos Remix by Sofie har vi særligt fokus på håndlavet julepynt. Vi har mundblæste glaskugler, håndfiltet julepynt af ren uld, hæklede julestokke, perlebroderet pynt og pynt lavet i resterne fra silkekimonoer.

Når december står for døren, så er vi mange som begynder og glæde os til at bringe julestemningen indenfor. Vi ser frem til at til alle traditionerne, som er forbundet med julen og til at hygge med vores nærmeste. Måske pynter du op med julepynt, som er gået i arv igennem familien, måske skal du skabe din egen traditioner og måske er du en af dem, som køber lidt nyt hvert år. Her hos Remix by Sofie er kan du helt sikkert finde pynt, som kan fuldende den perfekte julestemning.

Er du til det traditionelle eller det mere moderne julepynt?

Uanset om du foretrækker det ene eller det andet om du elsker den klassiske jul eller om du ikke er bange for at give det hele et mere moderne tvist – så finder helt sikkert noget her på siden. Lad dig endelig inspirere af de mange kategorier med pynt og find det, som passer lige til dig og dit hjem. Pynt op med de smukke mundblæste julekugler i vinduet eller i et fad – de kan selvfølgelig også komme på træet. Her kan du også finde vores speciallavede julepynt og masser af fairtrade.

Rhinstens juletræer

Vores håndsamlede juletræer af rhinsten er meget populære. Hvert enkelt træ er unikt i sammensætningen af sten og farver. Af samme grund oplever vi også, at det går rigtig stærkt, når vi får nye juletræer i rhinsten hjem. Så det er lidt først til mølle, hvis du finder en personlig favorit. Juletræerne er en fin måde, at pynte op til jul og de skaber en hyggelig julestemning, når lyset reflekteres i de fine rhinsten. Mange af stenene er stadig fra 40'erne, men er kombineret med nyere sten. De er perfekte til værtindegaver og adventsgaver.

Læs den fine historie om rhinstens juletræerne oprindelse her. De smukke vintage juletræer – er håndlavede gamle rhinsten. De fleste er unikaer, men der kan være enkelte modeller især i de klare sten, som der er flere af. Juletræerne bliver håndsamlet i et område i det nordlige Böhmen i Tjekkiet. Det område dannede hovedsæde for smykker og krystal produktionen før anden verdenskrig. De mange værksteder blev drevet af det tyske mindretal, som efter krigen blev fordrevet - fordi de støttede Tyskland. Tjekkiet blev efterfølgende besat af Sovjet i 40 år og stod urørte i hele den periode. Det var først ved murens fald, at man begyndte, at handle med de store lagre af smykke komponenter og rhinsten igen.
Det er stadig de sten, som stadig bliver benyttet til at samle juletræerne med, men de er efterhånden blandet med nyere sten. Det vil sige at de fleste af stenene er fra 30-40’erne og pladen de står på er et broche komponent. Hver ansat kan lave mellem 2-3 træer på en dag, så det tager tid med håndværket.