🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

A Man and His Watch

kr. 400,00

Kun 1 tilbage på lager

“A Man and His Watch” indeholder skønne historer om kendte personligheder og deres helt særlige urer.

Størrelse: 23 × 28 cm, Cover: Hardcover, Slipcase, Sprog: Engelsk.

“Jeg har bladret gennem stakke af bøger om urenes historie. . . . Men jeg var ikke stødt på en bog, der faktisk rørte mig, før jeg læste A Man and His Watch. Bindet er fyldt med fine historier.”

– The New York Times Style Magazine

Paul Newman bar sin Rolex Daytona hver eneste dag i 35 år indtil sin død i 2008. Det ikoniske ur, formentlig det mest eftertragtede ur i verden, er nu i hans datter Clea’s besiddelse, som bærer det hver dag i hans minde.

Franklin Roosevelt bar et elegant Tiffany-ur af guld, som en ven gav ham på hans fødselsdag til den berømte Yalta-konference, hvor han gav Joseph Stalin og Winston Churchill hånden. JFKs Omega båret til hans præsidentindsættelse, Ralph Laurens ur købt fra Andy Warhols personlige samling, Sir Edmund Hillarys Rolex båret under det første topmøde nogensinde på Mount Everest. . . disse og mange flere komponerer historierne om verdens mest eftertragtede ure fanget i A Man and His Watch. Matthew Hranek, en ursamler og NYC herrestil, har rejst verden rundt for at udføre førstehåndsinterviews og dykke ned i eksklusive kollektioner for at samle de aldrig før-fortaltede historier om 76 ure, fuldendt med fantastisk original fotografering af hvert enkelt stykke. Gennem disse intime beretninger og Hraneks historiefortælling bliver urene mere end blot ure og statussymboler; de repræsenterer historiske øjeblikke, banebrydende præstationer, arvestykker, familieminder, kærlighedsgaver og livslange venskaber.

Størelse: 23 × 28 cm, Cover: Hardcover, Slipcase, Sprog: Engelsk.

 

 

Yderligere information

Vægt 1200 g
Mærke

Varenummer: nem-manandhiswatch Kategorier: , , , , Mærker: ,