🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Balsam bar – Silver

kr. 179,00

På lager

Tilbehør:

Den har lige vundet en sølv ved Green Global Beaty award i London for den bedste naturlige conditioner. Birk Silver conditionerbar, som både farver, plejer OG fugtgiver. Brug den sammen med silver shampoobaren. Den efterlader håret blødt og velplejet. Desuden plejer den både hår og hovedbunden, hvilket gør den perfekt til ekstra pleje efter brug af Birk Silver shampoobaren. Duften er feminin, som leder tankerne hen på forår og kirsebærblomster.

Advarsel: Shampoobaren afgiver farve, brug evt. Handsker under påføring. Bør skylles af fliser og inventar, for at undgå pletter.

Sådan bruger du din nye shampoo bar.

Fugt hår og shampoo bar. Skum sæben godt op i hænderne, Shampoobaren kan også trækkes forsigtigt igennem håret. Massér hår og hovedbund til det skummer op og skyl efter med rigeligt vand, til sæben er helt ude af håret. Vi anbefaler at man vasker håret to gange, hvis man benytter mange produkter ex. dryshampoo, voks og lign. Desuden anbefaler vi, at man bruger balsam efter hårvask.

Shampoobaren har intet med håndsæbe at gøre, den er IKKE lavet på lud. Den er lavet på milde rensermidler, med basis i kokos, skånsom for hud og hår.  Den eneste forskel fra denne og den traditionelle shampooflaske er, at denne er fast og ikke flydende. På denne måde kan man også holde PH værdien nede, på neutral – ca. 7-8. Det er en højkoncentreret, meget drøj bar, som svarer til  ca. 3 plastikflasker.  Vores er fyldt med plejende lækkerier. Dit hår vil elske dig for at købe sådan en!

Sæberne indeholder ikke SLS, parabener eller palmeolie.

Konsistens: Blød shampoo-bar, der giver et fyldigt skum.

Størrelse: ca. 85 g. – Til ca. 50 hårvaske til skulderlangt hår.

Emballage: FSC certificeret karton

Yderligere information

Vægt 50 g
Størrelse 6 × 6 × 2 cm
Mærke

Varenummer: Birk_b-silver Kategorier: , , , , , Mærker: ,