🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Dørmåtte 75 x 45 cm – Victoria & Albert “Como”

kr. 270,00

På lager

Tilbehør:

Hos Remix by Sofie kan du finde de mest originale, sjove og sjove dørmåtter.  Rengør dine fødder, når du kommer ind i huset på en sjov måde! En perfekt dørmåtte til, at give et moderne touch til din dør. Overrask dine gæster med det bedste udvalg af originale, nørdede og sjove dørmåtter! Munter dekoration til din trappe, sommerhuset eller indretningen af dit værelse.

Dette blomsterdesign er baseret på et tapet fra V&A’s arkiver af den viktorianske kunstner Lewis Foreman Day (1845–1910). Day var en af sin tids mest succesfulde designere, en forfatter og en indflydelsesrig designuddannelsesmand. Han var med til at danne Arts and Crafts Exhibition Society, og hans mindeværdige designs baseret på motiver fra naturen er stadig det perfekte valg til moderne interiører.

Dørmåtte lavet af kokosfibre med sort skridsikker gummi på bagsiden. De kommer i udvalgte mønstre og motiver.

De måler 75 x 45 x 2 cm

De er produceret i Indien.

Remix by Sofie’s egne produkter er en blanding af produkter, som vi finder forskellige steder. Ens for dem alle er dog at udvælger produkter, som er lavet i lande som vi ønsker at samarbejde med. Gerne økologisk, fairtrade når det er muligt.

 

Yderligere information

Vægt 800 g
Mærke

Farve

,

Varenummer: rbs-dørmåtte-v321 Kategorier: , , , , Mærke: