🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Hvidvinsglas meadow – plum

kr. 199,00

På lager

Tilbehør:

Meadow vinglasset er en eksklusiv og luksuriøs kollektion perfekt til drinks og bobler.

Meadow kollektionen er mundblæst og produceret i Europa. På grund af den håndlavede proces er hvert glas unikt. Dette betyder at der kan forekomme variationer i vægt, farve og mønster fra glas til glas.  Bemærk at vi matcher farverne på de pågældende glas pr. ordre for at minimere den variation, der forekommer.

Højde: 15 cm – diameter: 12 cm

Kan vaskes på 40 grader på glas program, men vi anbefaler, at gøre det i hånden.

Specktrums kande og glaskollektion er designet i flere farver, former og udtryk, med henblik på at sikre at du har mulighed for at skabe din egen unikke bordopdækning. Den brede glaskollektion er designet med fokus på, at du kan sætte rammerne – uanset om der er tale om hverdags luksus, glamourøse festligheder eller en selvforkælende rolig stund.

Specktrum er et dansk design brand, som bygger på passion. Passion for moderne, veludført design, traditionelt håndværk og unikke produkter. De tror ikke på maskinproduktion – men i stedet på unikke produkter til unikke hjem. Deres produkter er hjertebarnet mellem en kærlighed for skandinavisk og autentisk design, godt håndværk og nørderi for hvert eneste skridt i processen – for det fortjener du, og det fortjener dit hjem. Hjemmet er det sted, livet leves. Og det skal kunne ses, mærkes og føles.

Specktrums produkter er skabt med henblik på at du kan skabe det sted, der med smukke former og moderne udtryk inspirerer dig og skaber din kulisse for livets øjeblikke – de store som såvel de små.  Alle beslutninger, de tager, er med omtanke på dig såvel som det endelige resultat. De kalder det affordable luxury, fordi det er luksus, alle har råd til. Og dette er muligt, fordi vi med liv og sjæl brænder for at optimere hvert eneste skridt i processen – fra idé til det lander hos dig.

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Indeholder i ml

Materiale

Farve

Mærke