🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Skål (23 cm) “confetti” – Flere farver “Ny serie”

Dette er den nye serie. Skålen er perfekt til salat, frugt, chips eller noget andet godt. Forestil dig en farverig og livlig fest, lige midt på dit spisebord. Det er præcis, hvad vores “confetti” kollektionen bringer til dit spisebord.  Med en skøn blanding af pasteltoner og livlige farve splash giver denne serie dig mulighed for at tilføre en festlig stemning til din borddækning. Det bedste ved Party-kollektionen? Den er skabt til at blive mixet og matchet! Så du kan skabe en eklektisk og livlig madoplevelse lige efter din egen smag.

Hver enkel er unik i sine farver og det er det, som vi elsker her hos Remix by Sofie. Glasuren og prikkerne kan afvige i forhold til det viste billede – noget kan have mere og andet mindre.

Diameter: 28 cm – 8 cm højde

kr. 350,00

Serien er håndlavet i Europa og med stor kærlighed til keramikken, håndværket og for miljøet. Og så er den lavet af mennesker og ikke maskiner. Standarden er høj og producenten gør meget ud af at pakke og sende/pakke sine produkter uden brug af plastik. Denne bekymring for miljøet er lige noget vi elsker hos Remix by Sofie. Når du køber denne serie, så vid at den er lavet med omhu, dedikation og hårdt arbejde.

Alle vores produkter er fødevaresikre og godkendt i EU. Tåler mikroovn og opvaskemaskine. Alle glasurerne er lavet med rene og lokale råvarer, lav forarbejdning.

Yderligere information

Vægt 400 g
Materiale

Diameter cm

Farve

, , , , ,

Mærke