🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Skeholder – Flere farver

kr. 150,00

Kun hos Remix By Sofie

Mahaba betyder “kærlighed” og vi er forelsket i den skønne håndlavede serie. Serien er håndmalet og hvert enkelt stykke er signeret af den kunstner, som har malet mønsteret.

Skeholderen er en uundværlig køkken medhjælper – til at ligge grydeskeen på og undgå at få lagt den på dit bord. Den er fra vores eksklusive Mahaba-serie, hvor traditionelt håndværk møder moderne design. På grund af dette, så vil mønstre og farver variere, hver gang vi bestiller – så er der en specifik farvekombination, så vent ikke for længe

Perfekt for dem, der værdsætter skønheden i håndlavet og unikke designs ogsom ønsker at bringe et personligt og kunstnerisk touch ind i deres køkken.

Gør din madlavning mere organiseret og stilfuld med en skeholder fra Mahaba-serien.

Den måler: Længde: 21 cm

Kan vaskes i opvaskemaskinen – tåler mikroovn

Mahaba – betyder “kærlighed” og det har vi valgt at døbe vores nye serie. For vi er fuldstændig forelsket i de flotte farver og fine håndmalede mønstre. Alle produkterne er lavet i forme og de har derfor har de et meget ensartet udtryk. Tilgengæld, så er der lagt kærlighed i glasur og i de mange forskellige håndmalede motiver. Hvert eneste stykke keramik er signeret af den maler, som nøjsomt har dekoreret det.

Yderligere information

Vægt 140 g
Størrelse 21 × 25 cm
Materiale

Farve

, , , , , ,

Mærke

Varenummer: RBS-PW106 Kategorier: , , , , , Mærke: