Smørskjuler “confetti” – Flere farver (Ny serie)

kr. 325,00

Handmade
Tilbehør:

Dette er fra den nye serie. Forestil dig en farverig og livlig fest, lige midt på dit spisebord. Det er præcis, hvad vores confetti kollektion bringer til bordet! Med en skøn blanding af pasteltoner og livlige farve splash giver denne kollektion dig mulighed for at tilføre en festlig stemning til din borddækning. Det bedste ved Confetti- serien er, at den er skabt til at blive mixet og matchet! Så du kan skabe skønne  madoplevelse lige efter din egen smag. Glem ikke at udforske resten af confettiserien for smukke og kreative kombinationer.

Højde: 8cm Bredde: 13cm Længde: 19cm

De tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. De er fødevaresikre. De indeholder ingen cadmium.

Husk, hvert enkelt kruse er unikt på grund af den håndværksmæssige proces, så du får noget helt særligt. Farverne på glasuren kan variere lidt på grund af vores produktionsmetoder.

Serien er håndlavet i Europa og med stor kærlighed til keramikken, håndværket og for miljøet. Og så er den lavet af mennesker og ikke maskiner. Standarden er høj og producenten gør meget ud af at pakke og sende/pakke sine produkter uden brug af plastik. Denne bekymring for miljøet er lige noget vi elsker hos Remix by Sofie. Når du køber denne serie, så vid at den er lavet med omhu, dedikation og hårdt arbejde.

Alle vores produkter er fødevaresikre og godkendt i EU. Tåler mikroovn og opvaskemaskine. Alle glasurerne er lavet med rene og lokale råvarer, lav forarbejdning.

Yderligere information

Vægt 300 g
Materiale

Farve

, , , , ,

Mærke

Indeholder i ml