🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Splash glas – Marble amalfi blue (højere model)

kr. 189,00

På lager

Tilbehør:

Det fine mundblæste glas er lavet med i klar krystal med opalspots. Det er lidt højere end de andre confetti & splash glas. Dette er lavet på aqua farvet glas med marble spots. Brun, beige og creme.

Da det er mundblæste glas, så kan de variere lidt i tykkelse, samt forekomme luftbobler. Så man skal kunne elske forskelligheden. Alle de mundblæste glas fra Anna von Lipa kan gå i opvaskemaskinen.

H: 12 cm – Ø: 7,5 cm – Indeholder: 350 ml

Serien er produceret i Böhmen i Tjekkiet af Anna von Lipa. Det er mundblæst på et af de glasværker, som kan arbejde med den teknik. Det specielle vand og sand er en vigtig ingrediens i tilblivelsen af de flotte krystalglas. Til hvert glas eller kander laver en snedker en træform, som bruges til mønster og størrelse. Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Der er rigtig mange led i processen, hvor glasset skal blandes, ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustet, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes. Derfor koster dette glas lidt mere end et masse produceret glas. Dog er prisen stadig væk i den billige ende, for et stykke håndværk.

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 7,5 × 7,5 × 10 cm
Indeholder i ml

Materiale

Farve

Mærke