🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Confetti & splash

Anna von Lipa står bag de flotte, mundblæste Confetti & Splash glas, der er blevet et kæmpe hit i vores butik. Glassene har samme form som vores Mix & Match-glas, og takket være deres farverige opalpletter kan de nemt blandes med andre glas, som man synes matcher i farve eller stil. Uanset hvilke glas du overvejer eller allerede har derhjemme, har du dermed optimale muligheder for at finde matchende produkter her i udvalget.

Varekategorier

Confetti & Splash kollektionen rummer noget for alle

Hvis du har planer om at investere i smukke, farverige glas til dit hjem. Så er der ingen vej uden om Anna von Lipa og deres Confetti & Splash kollektion. Udvalget af disse håndlavede glas med de karakteristiske opalspots rummer nemlig noget til ethvert hjem. Uanset om du ønsker et diskret og stilrent glas, der kan skabe blikfang på et smukt dækket bord, eller du ønsker at bringe farver og liv ind i dit hjem, kan enten et eller flere Confetti & Splash glas her fra Remix by Sofie være den optimale løsning – måske endda en blanding.

Selvom de to design, der dominerer Confetti & Splash kollektionen, ligner hinanden langt hen ad vejen, er det nemt at se forskel, når man ved, hvad man kigger efter. Confetti-glasset er nemlig det glas med de små opalspots, hvorimod splash-glasset er det med de større opalspots. Begge glas laves imidlertid efter samme gamle, tjekkiske traditioner, hvilket i sidste ende er det, der skaber det smukke resultat.

Alle Confetti & Splash glassene starter som klart glas, der rulles i knust opalglas i udvalgte farver og størrelser. Glassene kommes derefter i ovnen, så materialerne smelter sammen, og herefter mundblæses hver enkelt glas i en træform. På den måde opnår Anna von Lipa at skabe en serie af unikke glas, der alligevel har samme form og derfor fungerer godt sammen med både hinanden og de mange glas i producentens Mix & Match kollektion.