Stor krølvase – Transparant grå

kr. 1.200,00

På lager

Tilbehør:

De flotte mundblæste vaser er håndlavet af den danske kunstner Marie Retpen – har et helt unikt organisk udtryk.  Her er det i en mere transparant farve, som er perfekt til de hjem, som køre mere neutrale toner og nordisk stil. Hun mundblæser selv alle vaserne og hver vase har sit helt eget unikke udtryk.

Vasen kan kan derfor varierer lidt i formen.

Højde ca. 26 cm

Marie Retpen – Kunstner og Glaspuster

Marie Retpen er en anerkendt kunstner og glaspuster, der er kendt for sine smukke smeltevaser og krølvaser, som kommer i et hav af fantastiske farver og mønstre. Hendes arbejde spænder fra unikke dagligdagsgenstande til skulpturelle installationer, og hun er optaget af at bibeholde glassets bløde og formbare karakter i de endelige værker.

Marie har gennem tiden udviklet sine egne formgivende teknikker for at opnå variation i de enkelte produkters udtryk. Alle produkter er blæst af hende selv og laves i mindre produktioner, hvilket gør hver enkelt genstand unik.

Marie Retpen er uddannet fra Kosta Glasskola i Småland og Royal College of Art i London. Hendes værker har været udstillet på gallerier og museer over hele verden, fra København til New York. Hendes evne til at skabe både praktiske og kunstneriske værker har gjort hende til en respekteret figur i kunstverdenen.

Hos Remix by Sofie er vi stolte af at kunne præsentere et udvalg af Maries fantastiske værker. Udforsk vores kategori med smeltevaser og krølvaser og find din favorit blandt hendes unikke kreationer.

Yderligere information

Vægt 1300 g
Størrelse 25 cm
Materiale

Farve

Mærke

Varenummer: mr-krølstor-grå Kategorier: , , , , , , , Mærker: , ,