🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Stor skål – Flere farver

kr. 900,00

Kun hos Remix By Sofie

Se denne imponerende og helt unikke salatskål, der er formet som en stor, åben blomst.

Dette unikke design gør den til mere end blot en salatskål; den er virkelig smuk. Den er perfekt til servering af salater, frugt eller som en dekorativ centerpiece på dit spisebord. Hver skål er unikt designet, og der findes kun én af hver, hvilket sikrer, at du bringer noget helt specielt ind i dit hjem. Brug den til at imponere gæster ved middagsselskaber eller som en del af din daglige indretning for at tilføje et strejf af naturens skønhed og kunstnerisk flair til ethvert måltid.

Mahaba betyder “kærlighed” og vi er forelsket i den skønne håndlavede serie. Serien er håndmalet og hvert enkelt stykke er signeret af den kunstner, som har malet mønsteret.

Den måler: 34 x 34 x 12 cm

Kan vaskes i opvaskemaskinen

Mahaba – betyder “kærlighed” og det har vi valgt at døbe vores nye serie. For vi er fuldstændig forelsket i de flotte farver og fine håndmalede mønstre. Alle produkterne er lavet i forme og de har derfor har de et meget ensartet udtryk. Tilgengæld, så er der lagt kærlighed i glasur og i de mange forskellige håndmalede motiver. Hvert eneste stykke keramik er signeret af den maler, som nøjsomt har dekoreret det.

Yderligere information

Vægt 1150 g
Størrelse 34 × 34 × 12 cm
Materiale

Farve

, , ,

Mærke