🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Kalenderlys tofarvet 4 x 25 cm – 12 varianter

kr. 105,00

HandmadeKun hos Remix By SofieMade in Denmark
Tilbehør:

Nogen af dem er udsolgte- men kommer på lager i midt november.

Vores bestseller lys er kommet i endnu flere farver og størrelser, så det kan være svært at vælge.

Kalenderlys er håndlavet fra start til slut og så er de produceret i Danmark. De er lavet af udvalgte kvalitetsråvarer fra certificerede producenter i Europa. De er testet og er 100 % sodfrie, som blandt andet skyldes de udvalgte bomuldsvæger, som ikke soder. Samt at lyset ikke er gennem farvet, hvilket skaber et langt bedre indeklima.

Størrelse: 4 x 25 cm

Brændetid: 46 timer

Lysene er lavet i samarbejde med en af de ældste lysvirksomheder i Danmark. De har produceret lys siden 1965 og altid bestræbt sig på at lave lys i den fineste kvalitet. Derfor samarbejder de kun med de bedste råvarer leverandører i europa, som er  certificerede RAL GZ 041 leverandører.

Råvarerne og den rigtige test, knowhow og produktionsmetode har medført, at vores lys ikke afgiver sod ved korrekt afbrænding.

For at sikre den højeste kvalitet i vore lys, anvendes udelukkende væger, der er specifikt tilpasset hver enkelt lystype og størrelse.

I bestræbelserne på at lave lys, der brænder perfekt og sod-frit, er detaljer helt ned til de enkelte tråde i vægerne vigtige, og de har derfor udvalgt de bedste væger fra den tyske producent, Henschke Docht. Fælles for alle vægerne er, at de lever op til den strenge Oeko-tex 100 standard. Det garanterer blandt andet, at vægerne ikke indeholder bly, og dermed ikke udleder bly ved afbrænding.

Materiale:

100% fuldraffineret ren paraffin af en meget høj kvalitet. Alle vore væger er af bedste bomuldskvalitet. Med en nøje tilpasset dimension, for at sikre at vore lys brænder optimalt.

Produktion:

Teknikken og processen bag den lange brændetid skyldes “koldkomprimering”, d.v.s. at paraffin granulat presses sammen om vægen, under et tryk på op til 2 ton. Denne meget hårde komprimering sikrer en brændetid helt uden konkurrence.

Farve:

Ingen af kalenderlysene er gennemfarvede.  Farverne opløses i en specialvoks, hvis smeltepunkt er et par grader højere end råkernens, og overdyppes med denne specialvoks 2 gange, hvilket sikrer optimal afbrænding, og minimerer risikoen for at lysene løber. Farvemetoden sikrer endvidere at sodning minimeres.