🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Vifte – I’m hot

kr. 85,00

På lager

Tilbehør:

På varme sommerdage eller i tætpakkede transportmidler kan en vifte være din bedste ven. Den tilbyder en øjeblikkelig lindring ved at skabe en behagelig brise, der hjælper med at holde dig kølig og komfortabel.

Vores vifter er ikke kun funktionelle, men også virkelig sjove lige at hive op ad tasken. De er designet med et udvalg af farverige mønstre og elegante materialer, hvilket gør dem til et chic tilbehør, der passer til enhver påklædning. Brug dem under udendørs arrangementer som fester, bryllupper eller picnics for at tilføje et strejf af flair til din stil, samtidig med at du holder varmen på afstand.

Let og kompakt, en vifte er let at transportere og have ved hånden, når du er på farten. Den kan nemt glide ind i en taske eller en rygsæk, så du altid kan trække vejret let og føle dig frisk, uanset hvor du er.

Invester i en vifte i dag, og gør den til en del af dit sommer-essentials. Det er ikke kun en praktisk løsning på varmen, men også en smuk måde at udtrykke din personlige stil på.

Mål: 23,5 x 4 x 2 cm (9,3 x 1,6 x 0,8 cm)

Remix by Sofie’s egne produkter er en blanding af produkter, som vi finder forskellige steder. Ens for dem alle er dog at udvælger produkter, som er lavet i lande som vi ønsker at samarbejde med. Gerne økologisk, fairtrade når det er muligt.

Yderligere information

Vægt 100 g
Mærke

Materiale

Farve

Varenummer: rbs-vifte-imhot Kategorier: , , , , Mærke: