Splash glas – Marble

Det fine mundblæste glas er lavet med på klar krystal med opalspots. Dette er lavet med fuld marble i farverne brun, beige og creme. Det er lidt højere end de andre confetti & splash glas. Dette er lavet på aqua farvet glas med marble spots. Brun, beige og creme.

Da det er mundblæste glas, så kan de variere lidt i tykkelse, samt forekomme luftbobler. Så man skal kunne elske forskelligheden. Alle de mundblæste glas fra Anna von Lipa kan gå i opvaskemaskinen.

H: 12 cm – Ø: 7,5 cm – Indeholder: 350 ml

kr. 151,20

På lager

Serien er produceret i Böhmen i Tjekkiet af Anna von Lipa. Det er mundblæst på et af de glasværker, som kan arbejde med den teknik. Det specielle vand og sand er en vigtig ingrediens i tilblivelsen af de flotte krystalglas. Til hvert glas eller kander laver en snedker en træform, som bruges til mønster og størrelse. Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Der er rigtig mange led i processen, hvor glasset skal blandes, ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustet, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes. Derfor koster dette glas lidt mere end et masse produceret glas. Dog er prisen stadig væk i den billige ende, for et stykke håndværk.

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 7,5 × 7,5 × 10 cm
Mærke