🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Kande i pindsvineglas 2 liter – cashmere med guldhank

kr. 1.100,00

På lager

Tilbehør:

Endnu én af de smukke mundblæste kander i pindsvineglas fra Anna Von Lipa. Denne har hank af 24 karats guld. Vi har det største udvalg af farver i vores sortiment, så der er god mulighed for at finde lige den farve du ønsker. Ligeledes kan kanderne passede matches op med de skønne mundblæste pindsvineglas, ligeledes fra Anna von Lipa.

Kanden indeholder 2 liter.

H: 23 cm

Ø: 15,5 cm

Vægt: 1400 g

 

 

Anna von Lipa glas

Kanden i pindsvineglas er lavet i krystal og er en af topmodellerne fra Anna von Lipa. Den er håndlavet og mundblæst. Når de laver kanden bruges der en helt unik jernform- herefter blæses kanderne i fri hånd. Der er en del af farverne, som er det man kalder underlaid color. Det vil sige at man blander en mørk farve sammen med klar krystal. Det er ikke alle af de gamle glasværker, som kan lave det lyse farver og her vil man ofte se mange mørke farver og klassiske farver, som kongeblå, mørk amber og kongeblå. Anna von Lipa har været gode til at få udviklet mange flotte farver og mønstre.

Historien omkring pindsvineglas serien.

Serien er produceret i Böhmen i Tjekkiet og er lavet på et af de gamle glasværker, hvor man stadig er stolte håndværkere med specielle traditioner. Det er deres specielle vand og sand, som er den vigtigste ingrediens i tilblivelsen af hele serien. Når der skal laves et glas eller kande, så får glasværket en snedker til, at lave en træform. De bruges både til at hjælpe med at form og mønster. Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Først skal ingredienserne til glasset blandes, ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustet, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes og herefter får de eddikebad. Derfor koster dette glas også lidt mere end et masseproduceret glas og dog er prisen stadig væk i den billige ende. Da det er mundblæste glas, så kan de variere lidt i tykkelse. Man skal elske forskelligheden og acceptere, at der kan være luftbobler og at det er en del af charmen. Alle de mundblæste glas fra Anna von Lipa kan gå i opvaskemaskinen. Vi anbefaler at du ikke vasker dem på mere end 40 grader og undgår lange tørreprogrammer. Samtidigt skal du sikre dig at din opvaskemaskines salt og afspændingsbalance er på plads.

 

Yderligere information

Vægt 1400 g
Størrelse 16 × 16 × 23 cm
Indeholder i ml

Materiale

Farve

Mærke