🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Lyon Ripple rødvinsglas – rosa

Original price was: kr. 250,00.Current price is: kr. 212,50.

På lager

Tilbehør:

Lyon rødvinsglasset har en skøn form og er et mundblæst på et af de dygtigste glasværker i Tjekkiet. Der findes rødvinsglas og tumbler i samme farve.

H: 20,5 cm – Diameter: 7 cm  – Indeholder: 400 ml

 

Lyon vinglasset har en skøn form og er et mundblæst på et af de dygtigste glasværker i Tjekkiet. Der findes rødvinsglas og tumbler i samme farve.

Det er lavet på et af de glasværker, hvor man har specialiseret sig i at lave vinglas. I laver man virkelig glas i høj kvalitet. Det er blandt andet deres specielle vand og sand er en vigtig ingrediens i tilblivelsen og kvaliteten i glasset. Sandet er altså en vigtig ingrediens i selve glasset. Til hvert glas eller kander laver en snedker en træform, som bruges til mønster og størrelse. Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Der er rigtig mange led i processen, hvor man hver gang skal blande 300 kg med de rigtige farver. Ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustet, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes. Derfor koster dette glas lidt mere end de maskinblæste og masseproducerede glas. Dog er prisen stadig væk i den billige ende, for et stykke håndværk. Da det er mundblæste glas, så kan de variere lidt i tykkelse og hvor mange swirls der er på et glas. Man skal elske forskelligheden og acceptere, at der kan være luftbobler og at det er en del af charmen.

H: 20,5 cm – Diameter: 7 cm  – Indeholder: 400 ml

 

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 7,5 × 7,5 × 10 cm
Indeholder i ml

Materiale

Farve

Mærke