🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Middagstallerken (28 cm) – Douro

kr. 250,00

På lager

Tilbehør:

Denne serie er inspireret af naturen omkring Douro floden i Portugal. Måden som farverne mødes på leder tankerne til bevægelsen i vandet og farverne minder om det frodige landskab. Det er en elegant serie og der er både skønhed og ro over det flotte udtryk. Alt er udformet med den største omhu og opmærksomhed på alle detaljerne. Den er glaseret med en mat glasur og den kan sagtens mikses med mange af de andre tallerkner. Billedet er vejledende.

Diameter: 28 cm

Serien er håndlavet i Europa og med stor kærlighed til keramikken, håndværket og for miljøet. Og så er den lavet af mennesker og ikke maskiner. Standarden er høj og producenten gør meget ud af at pakke og sende/pakke sine produkter uden brug af plastik. Denne bekymring for miljøet er lige noget vi elsker hos Remix by Sofie. Når du køber denne serie, så vid at den er lavet med omhu, dedikation og hårdt arbejde.

Alle vores produkter er fødevaresikre og godkendt i EU. Tåler mikroovn og opvaskemaskine. Alle glasurerne er lavet med rene og lokale råvarer, lav forarbejdning.

Yderligere information

Vægt 400 g
Materiale

Diameter cm

Farve

Mærke