🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

“Remix” bambus vinglas 460 ml – Olivengrøn

kr. 200,00

På lager

HandmadeMade in EuropeMouthblown
Tilbehør:

Kun hos Remix by Sofie. Glasset er af høj kvalitet og det er en sjældenhed at finde, så et glas i så høj kvalitet. Du kan kun købe serien hos “Remix by Sofie”. Serien vil blive bygget ud med flere modeller, mønstre og farver.

Glasset er mundblæst og så snart du får det hånden – forstår du, hvilket unik glas, som du har i hånden. Det er så smukt og let at holde. Det er mundblæst i fri hånd af nogen af de mest kompetente glaspustere i Tjekkiet.

Glasset er 460 ml  – så det har en god størrelse til rødvin eller drinks. Højde: 22,5 cm

 

Vi er så stolte og glade for, at kunne introducere vores nye elegante vinglas serie. Vi har ventet på, at “Remix” serien skulle blive  klar og den er nu kommet i 5 forskellige varianter. Der er flere varianter på vej og de vil komme i både forskellige farver og mønstre.

Glasset er af høj kvalitet og det er en sjældenhed at finde, så et glas i så høj kvalitet. Du kan kun købe serien hos “Remix by Sofie”.

Glasset er mundblæst og så snart du får det hånden – forstår du, hvilket unik glas, som du har i hånden. Det er så smukt og af meget høj kvalitet. Det er mundblæst i fri hånd af nogen af de mest kompetente glaspustere i Tjekkiet.

Glasset er 460 ml  – så det har en god størrelse til rødvin eller drinks.

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Indeholder i ml

Materiale

Farve

Mærke